Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампата за маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
    Ако е затлачен ще свети постоянно лампата!!!
    бе зависи как е затлачен...може и в отворено положение да е ... т.е. да не свети постоянно със и без налягане!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      бе зависи как е затлачен...може и в отворено положение да е ... т.е. да не свети постоянно със и без налягане!
      Абе новия е 10-15 лв!!Поне аз за толкова го взех
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Като оставя колата на равно лампата светва нормално обаче ако е на баир не светва дали не е цялата работа от маслото след малко ще сляза да го проверя щото преди 1 седмица го видях беше на средата а като е на баир и щеката не ми изгасва а пък погледнах както беше на баира има малко над минимума а баира не е голям.Ма не е маи от датчика

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          датчиците даже са 3...Третият е този който ти трябва. Намира се на блока и е завит хоризонтално в него и мисля е с една жица. Той трябва да е за това минимално налягане на маслото и лампата с лейката. Като го отвиеш не трябва да тече масло. То вече се е стекло в картера - на студен мотор. Всички тези датчици са от страната на изпускателните колектори- т.е. между мотора и водния радиатор!
          Датчика за налягане на маслото е от обратната страна на мотора. Някъде под всмукателния колектор.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            Датчика за налягане на маслото е от обратната страна на мотора. Някъде под всмукателния колектор.
            този датчик не съм го описал по-горе и да той е завит на блока от страната на шофьора и е най-близо до термостата реално!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
            X